BAZENI

Odaberite bazen iz snova

Nastojimo zajedno s investitorom, arhitektom i kooperantima za izvođenje građevinskih radova pridonijeti što boljem projektu, te zajednički, stručno vođeni od svih aktera, uz maksimalnu kooperativnost i komunikaciju pripremiti teren, i nekretninu, kuću, bazen, vrt učiniti lijepom i ugodnom tako da bi u konačnici dobili bazen o kojem ste razmišljali.

VODOINSTALACIJE

Naručite naše usluge za vodoinstalacije

Sve vodovodne instalacije profesionalno i brzo ugrađujemo kao što su kade, tuš kade, kabine, kupaonski namještaj, slavine, sifoni, ventili, hidrofori i pumpe za vodu. Radimo instalaciju nove vodovodne i kanalizacione mreže, rekonstrukciju postojeće vodovodne i kanalizacione mreže te ugradnju i montažu sanitarija i kupaonske galanterije.

KLIMATIZACIJA

Naručite klimu za vaš apartman ili kuću

Klima uređaji su najzastupljeniji uređaji za hlađenje i grijanje koji se kod nas koriste već dugi niz godina, ali svoju pravu ekspanziju doživljavaju zadnjih godina. Klimatizacija obuhvaća grijanje, hlađenje, odvlaživanje, pročišćavanje i ventilaciju zraka.

CENTRALNO I SOLARTNO GRIJANJE

Trebate centralno ili solarno grijanje?

Stručna ugradnja solarnih sistema naša je specijalnost, a iskustvo imamo u radu s najpoznatijim brandovima u toj kategoriji. Korištenje solarne energije uz iskorištavanje poticaja za ugradnju odličan je način trajne uštede i pokazatelj visoke ekološke svijesti onoga tko se odluči za nju.