Grijač Balboa 2,7 kW M7

Dostupnost:

Na zalihi

399.00

Loading...

Ovaj Balboa grijač identičan je popularnom M7 od 3 kW , ali je njegov Incoloy element samo nešto manje snage. Kompatibilan je s velikom većinom Balboa M7 kontrolnih sustava, uključujući seriju GS i GL2000 i GL2001 (ali ne i GL8000).

Sustav upravljanja Balboa M7 (ili Millenium 7, kako je izvorno bio poznat) koristi dva vrlo osjetljiva temperaturna senzora unutar cijevi samog grijača za otkrivanje brzine protoka vode. To ga prema našem iskustvu čini mnogo pouzdanijim od konkurentskih sustava koji umjesto njih koriste pokretne dijelove sklone kvarovima, kao što su tlačne sklopke ili sklopke protoka. M7 grijači zahtijevaju minimalni protok vode od 75 litara/minuti (4,5 m³/sat).

M7 senzori i kabeli su uključeni. Vrlo je jednostavno zamijeniti grijač Balboa M7; vjerojatno će vam trebati manje od 10 minuta.

Dimenzije
Duljina: 381 mm (bez spojnica i brtvila)
Obično se spaja na cijevi od 2 inča

Priključak
Grijač se isporučuje sa svoja dva priključka od 2″ i brtvama . Ako mijenjate grijač, obavezno dodajte spojne utičnice za cijevi od 2″ ako je potrebno. Dostupne su i spojnice za cijevi od 1,5″.

Jamstvo
2-godišnje jamstvo