Balboa 3 kW M7 Titan grijač

Dostupnost:

Na zalihi

518.00

Loading...

Ovaj grijač od 3 kW kompatibilan je s velikom većinom Balboa M7 kontrolnih sustava, uključujući seriju GS i GL2000 i GL2001 (ali ne i GL8000) i ima element od titana, idealan za korozivna okruženja.

Sustav upravljanja Balboa M7 (ili Millenium 7, kako je izvorno bio poznat) koristi dva vrlo osjetljiva temperaturna [775 senzora (uključena) unutar cijevi samog grijača za otkrivanje brzine protoka vode. To ga prema našem iskustvu čini mnogo pouzdanijim od konkurentskih sustava koji umjesto njih koriste pokretne dijelove sklone kvarovima, kao što su tlačne sklopke ili sklopke protoka. M7 grijači zahtijevaju minimalni protok vode od 75 litara/minuti (4,5 m³/sat).

Kako je Balboa nedavno promijenio vrstu utikača na svojim sustavima upravljanja i grijačima, M7 od 3 kW dostupan je u dvije verzije:

  • Za spa pakete sa sustavom Plug N’ Click, posebno za seriju BP. Ova verzija dolazi s kratkim kabelom s muškim adapterom (slika 1) za izravno spajanje grijača na upravljački sustav.
  • Za spa pakete s bakrenim pločama, posebno serije GS i GL. Ova verzija dolazi s dugim kabelom s dvije trake i muškim i ženskim Plug N’ Click adapterom (slika 2).+ 21.00 € 

Provjerite sliku 3 ili nas kontaktirajte ako niste sigurni koja vrsta utikača vam je potrebna.

Također nudimo 3 kW M7 u obnovljenoj verziji, koju je provjerio naš tim iu savršenom radnom stanju.

Dimenzije
Duljina: 381 mm (bez spojnica i brtvila)
Obično se spaja na cijevi od 2 inča

Priključak
Grijač se isporučuje sa svoja dva priključka od 2″ i brtvama . Ako mijenjate grijač, obavezno dodajte spojne utičnice za cijevi od 2″ ako je potrebno. Dostupne su i spojnice za cijevi od 1,5″.

Jamstvo
2-godišnje jamstvo za dijelove kade

Brojevi dijelova
Balboa: 58277 (zamjenjuje 55626)