Balboa 3 kW M7 Plug N’Click grijač

Dostupnost:

Na zalihi

474.00

Loading...

Ovaj M7 grijač od 3 kW ima Incoloy element, koji je savršen za većinu zahtjeva.

Dolazi s Plug N’Click muškim adapterom , što ga čini kompatibilnim s raznim Balboa BP sustavima upravljanja, uključujući BP600, BP6013G1 , BP601 3G2 i BP2100 . Imajte na umu da nije prikladan za seriju BP200 (G1 i UX ).

Standardni 58118 Balboa grijač identičan je ovom, ali nema kabel ili utikač i dizajniran je za Balboa GS i GL sustave. Također ima M7 tehnologiju, koja koristi dva vrlo osjetljiva temperaturna senzora unutar cijevi samog grijača za otkrivanje brzine protoka vode. To ga prema našem iskustvu čini mnogo pouzdanijim od konkurentskih sustava koji umjesto njih koriste pokretne dijelove sklone kvarovima, kao što su tlačne sklopke ili sklopke protoka. M7 grijači zahtijevaju minimalni protok vode od 75 litara/minuti (4,5 m³/sat).

Ako je potrebno, ovaj grijač možete prilagoditi Balboa GS ili GL sustavu dodavanjem Plug N’Click ženskog adaptera muškom adapteru koji je već na mjestu.

Dimenzije
Duljina (bez priključaka i brtvi): 381 mm (15″)
Obično se spaja na cijevi od 2 inča

Priključak
Grijač se isporučuje sa svoja dva priključka od 2″ i brtvama . Ako mijenjate grijač, obavezno dodajte spojne utičnice za cijevi od 2″ ako je potrebno. Dostupne su i spojnice za cijevi od 1,5″.

Jamstvo
2-godišnje jamstvo