Balboa 3 kW grijač za M7 sustave s metalnim kutijama

Dostupnost:

Na zalihi

399.00

Loading...

Ovaj grijač od 3 kW s Incoloy elementom kompatibilan je s Balboa M7 sustavima upravljanja koji koriste metalnu kutiju, kao što je GL8000 . Opremljen je izolacijskom pjenastom trakom na svakom kraju grijača, gdje izlazi iz upravljačke kutije, tako da nema kontakta metal na metal između grijača i kutije. Ovom grijaču također nedostaje klin za pričvršćivanje na dnu koji se nalazi na standardnom M7 grijaču prve generacije .

Sustav upravljanja Balboa M7 (ili Millenium 7, kako je izvorno bio poznat) koristi dva vrlo osjetljiva temperaturna senzora unutar cijevi samog grijača za otkrivanje brzine protoka vode. To ga prema našem iskustvu čini mnogo pouzdanijim od konkurentskih sustava koji umjesto njih koriste pokretne dijelove sklone kvarovima, kao što su tlačne sklopke ili sklopke protoka. M7 grijači zahtijevaju minimalni protok vode od 75 litara/minuti (4,5 m³/sat).

Grijač se isporučuje s M7 senzorima .

Vrlo je jednostavno zamijeniti Balboa grijač i obično traje samo 5 minuta.

Također nudimo 3 kW M7 u obnovljenoj verziji, koju je provjerio naš tim iu savršenom radnom stanju.

Dimenzije
Duljina (bez priključaka i brtvi): 381 mm (15″)
Obično se spaja na cijevi od 2 inča

Priključak
Grijač se isporučuje sa svoja dva priključka od 2″ i brtvama . Ako mijenjate grijač, obavezno dodajte spojne utičnice za cijevi od 2″ ako je potrebno. Dostupne su i spojnice za cijevi od 1,5″.

Jamstvo
2-godišnje jamstvo za dijelove kade

Brojevi dijelova
Balboa: 58143, 58143CE ili 58061TUV
Marquis Spa: 740-0634