Balboa 3 kW grijač M7 prve generacije

Dostupnost:

Na zalihi

425.00

Loading...

Balboin vrlo popularni M7 grijač od 3 kW kompatibilan je s velikom većinom Balboa M7 kontrolnih sustava, uključujući GS seriju i GL2000 i GL2001 (ali ne i GL8000). Ima Incoloy element, koji je savršen za većinu zahtjeva.

Sustav upravljanja Balboa M7 (ili Millenium 7, kako je izvorno bio poznat) koristi dva vrlo osjetljiva temperaturna senzora unutar cijevi samog grijača za otkrivanje brzine protoka vode. To ga prema našem iskustvu čini mnogo pouzdanijim od konkurentskih sustava koji umjesto njih koriste pokretne dijelove sklone kvarovima, kao što su tlačne sklopke ili sklopke protoka. M7 grijači zahtijevaju minimalni protok vode od 75 litara/minuti (4,5 m³/sat).

Također nudimo 3 kW M7 s elementom od titana za korozivna okruženja i obnovljenu verziju (ovisno o dostupnosti), koju je provjerio naš tim i koja je u savršenom radnom stanju. Ovaj grijač je također dostupan u Plug N’Click verziji, što ga čini kompatibilnim sa sustavima serije BP.

Imajte na umu da je verzija od 2,7 kW savršeno kompatibilna i dobro radi kao zamjenski dio. Alternativno, ako su cijev i senzori na vašem starom grijaču u redu, a postoji samo problem s elementom , tada možete zamijeniti samo ovu komponentu. Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Dimenzije
Duljina: 381 mm (bez spojnica i brtvila)
Obično se spaja na cijevi od 2 inča

Priključak
Grijač se isporučuje sa svoja dva priključka od 2″ i brtvama . Ako mijenjate grijač, obavezno dodajte spojne utičnice za cijevi od 2″ ako je potrebno. Dostupne su i spojnice za cijevi od 1,5″.

Jamstvo
2-godišnje jamstvo

Balboa brojevi dijelova
Incoloy 825: 58107 (zamjenjuje 58118)
Titanium: 55626
Marquis Spa: 740-0656