Tvrtka Instalacije Vidović specijalizirana je za izgradnju, ugradnju potrebne opreme i održavanje bazena, vodoinstalacija, centralnog i solarnog grijanja i klimatizacije. Budući je zadovoljan klijent naš osnovni cilj i putokaz u radu rado pružamo sve potrebne usluge savjetovanja u realizaciji vaših želja prilikom planiranja i izgradnje vlastitog bazena.

Naši bazeni nude odličnu kvalitetu po prihvatljivim cijenama i ne ostavljaju neispunjene želje. Isto tako pružamo kvalitetno sve potrebne usluge od ugradnje vodoinstalacija, centralnog i solarnog grijanja do klimatizacije. Naša tvrtka i na tom području nudi rješenja koja prilagođavamo individualno svakom korisniku naših usluga. Na taj način znatno smanjujemo troškove dok istodobno vodimo brigu o ozonu i prirodnom okolišu.

Instalacije Vidović je tvrtka specijalizirana za izgradnju, ugradnju potrebne opreme i održavanje bazena, sauna i masažnih kada. Nudimo kompletnu uslugu od planiranja, izgradnje i opremanja bazena do održavanja i servisiranja.

Konstantno usavršavamo našu ponudu i nudimo inovativne ideje za sve Vaše želje i potrebe. Dugogodišnje iskustvo, brojni realizirani projekti i stalno usavršavanje zaposlenika jamac su brzine i profesionalnosti naše usluge.

Vodimo se željom za kvalitetom, inovacijama, pružanjem kompletne usluge, a naš cilj je zadovoljan klijent i vrhunski realiziran projekt.

Od idejnog rješenja ili ponude, pa sve do samog izvođenja, uvijek na prvo mjesto stavljamo kvalitetu i preciznost – kako u izvođenju, tako i u dogovorima i savjetima, a sve s ciljem da se potencijalni kupac, odnosno investitor, što detaljnije upozna sa problematikom bazena.

Smatramo da se samo na taj način može odabrati najpovoljnije rješenje za svaki pojedinačni slučaj i izvući najpovoljniji odnos cijene i kvalitete za Vas kao kupca naše usluge ili naših proizvoda.

Za svakog klijenta izrađujemo 3D grafički prijedlog bazena gdje mogu vidjeti kako će bazen izgledati uz kuću i okoliš.

KONTAKTIRAJTE NAS

Slobodno nas nazovete ili pošaljete poruku preko brzog kontakt obrasca.