O nama

Naša priča

O nama

Tvrtka Instalacije Vidović specijalizirana je za izgradnju, ugradnju potrebne opreme i održavanje bazena, vodoinstalacija, centralnog i solarnog grijanja, klimatizacije i hidromasažnih kada. Nudimo kompletnu uslugu od planiranja, izgradnje i opremanja bazena do održavanja i servisiranja. Budući je zadovoljan klijent naš osnovni cilj i putokaz u radu rado pružamo sve potrebne usluge savjetovanja u realizaciji vaših želja prilikom planiranja i izgradnje vlastitog bazena.

Naši bazeni nude odličnu kvalitetu po prihvatljivim cijenama i ne ostavljaju neispunjene želje. Isto tako pružamo kvalitetno sve potrebne usluge od ugradnje vodoinstalacija, centralnog i solarnog grijanja do klimatizacije. Naša tvrtka i na tom području nudi rješenja koja prilagođavamo individualno svakom korisniku naših usluga. Na taj način znatno smanjujemo troškove dok istodobno vodimo brigu o ozonu i prirodnom okolišu.

Konstantno usavršavamo našu ponudu i nudimo inovativne ideje za sve Vaše želje i potrebe.

Dugogodišnje iskustvo, brojni realizirani projekti i stalno usavršavanje zaposlenika jamac su brzine i profesionalnosti naše usluge.

Vodimo se željom za kvalitetom, inovacijama, pružanjem kompletne usluge, a naš cilj je zadovoljan klijent i vrhunski realiziran projekt.

Od idejnog rješenja ili ponude, pa sve do samog izvođenja, uvijek na prvo mjesto stavljamo kvalitetu i preciznost – kako u izvođenju, tako i u dogovorima i savjetima, a sve s ciljem da se potencijalni kupac, odnosno investitor, što detaljnije upozna sa problematikom bazena.

Smatramo da se samo na taj način može odabrati najpovoljnije rješenje za svaki pojedinačni slučaj i izvući najpovoljniji odnos cijene i kvalitete za Vas kao kupca naše usluge ili naših proizvoda.

Link: https://baustela.hr/sam-svoj-majstor/investitor-pozelio-staklo-jednoj-strani-bazena-evo-bazeni-instalacije-vidovic-to-izveli/