Igrajući se materijalima stvaramo bezvremenski i estetski univerzalan dizajn.

Odino je perjanica KORTA kolekcije, koju karakteriziraju jednostavnost i čiste linije; monumentalnog dizajna, ali elegantan i iznimno fotogeničan. Idealan za luksuzne nekretnine s pogledom u beskonačna prostranstva.

Marbella je samostojeći vanjski tuš, koji se odlikuje urednim linijama; minimalistički u dizajnerskom izričaju i bezvremenski elegantan kao element vanjskog prostora. Idealno za bazenske plaže i vanjske kupaonice. Ručno izrađen od prirodnog kamena, (dostupan u dvije/tri verzije završne obrade), simbolično služi kao spomenik prirodi. Uklapa se u krajolik, postaje njegov sastavni dio i graciozno stari na vječnom transformacijskom putu prirode.

Minimo / Naša je ideja bila stvoriti nešto više od vanjskog tuša – skulpturu sa značajkom vanjskog tuša. Jedinstvenost koja definira MINIMO je strast prema prirodnom kamenu i ručnoj izradi. S ponosom možemo reći da smo prva tvrtka u povijesti koja proizvodi vanjske tuševe od prirodnoga kamena, kompletno sastavljene u tvornici kao serijske proizvodne jedinice koje kupcima isporučujemo u jednom komadu.

MINNO je naš najnoviji model tuša, inspiriran Odinom, prvim tušem ovog oblika iz naše kolekcije. Minno je dizajnerski element koji će estetski oplemeniti svaki eksterijer. Sa svojim karakterističnim minimalističkim oblikom okvira, može biti vrhunska pozadina za sliku, posebno kada se postavi ispred prekrasnog krajolika.